Vrei sa vorbim despre asta?

     

             Inspirat din atmosfera Parisului numit și orașul dragostei, parfumul Mon Paris este ultima lansare feminină a Casei Yves Saint Laurent. Semnat de către marii parfumieri Olivier Cresp, Harry Fremont și Dora Baghriche-Arnaud, parfumul se anunță ca fiind seducător, spumos și vibrat.

             Începe cu note suculente de fructe de pădure, pere și bergamotă iar sufletul parfumului ce întruchipează dorința, este dat de exotica floare albă, Datura. În combinație cu buchetul floral de iasomie și bujor, devine intoxicant și cucerește toate simțurile. În cele din urmă, acest parfum floral modern și îndrăzneț, este echilibrat de mosc alb-crem și patchouli. Toate aceste arome sensuale vin într-o sticlă cu un design elegant specific casei YSL, și are în jurul gâtului o frumoasă panglică neagră ce scoate în evidență sigla aurie. 

 

             Spotul publicitar este creat de către Clément Durou și Pierre Dupaquier iar modelele sunt Crista Cober și actorul francez Jérémie Laheurte. Este prezentată femeia YSL, liberă, pasională,ce își trăiește viața la intensitate maximă. Este întotdeauna stăpână pe situație dar gata oricând să se elibere pentru a trăi dragostea adevărată.

             Cu parfumul Mon Paris vei avea parte de o călătorie pasională și de neuitat la Paris!