Vrei sa vorbim despre asta?

AURA-MUGLER

19.02.2018 13:30

O NOUA ERĂ ÎN LUMEA MUGLER: AURA APĂ DE PARFUM

aura mugler

Parfumurile Thierry Mugler sunt recunoscute pentru combinațiile unice de ingrediente, designul nemaintâlnit și mai ales pentru persistența lor. 

În anii '90 Mugler a atins stelele cu parfumurile iconice ANGEL de damă și bărbați în care mirosul copilăriei este surprins în sticle in formă de stea iar mai târziu, mirosul pur al iasomiei este prezent într-un talisman de culoarea mov intens, numit ALIEN. Womanity a fost o altă amprentă adusă brandului Thierry Mugler având ca ingredient principal caviarul iar capacul era in forma de inel cu motive metalice. 

mugler collection

Noul parfum Aura te conectează într-o nouă eră Mugler. Cu un design inedit, Aura deschide o nouă categorie olfactivă și anume oriental-floral-carnală. Pentru acest miros inconfundabil au participat marii parfumieri Daphne Bugey, Amandine Clerc-Marie, Christophe Raynaud, Marie Salamagne ce au combinat vanilia și iasomia cu notele lemnoase și rhubarbă. 

Sticla în formă de inimă semnifică sursa vieții și tărâmul emoțiilor iar culoarea verde reprezintă legătura cu natura. Marginea inimii este metalica, în formă de M, semnătura Mugler. 

thierry mugler aura edp 50ml

aura