Vrei sa vorbim despre asta?

ARMANI EMPORIO STRONGER WITH YOU & BECAUSE IT'S YOU

Viata e mai frumoasa in doi!

Perechea ideala de parfumuri vine in aceasta vara de la casa Armani! Cu note picante si fructate, parfumurile BECAUSE IT'S YOU si STONGER WITH YOU te vor uimi atat cu noul design cat si cu ingredientele pe care le detin.

Emporio

Emporio STRONGER WITH YOU pentru barbati este un parfum al prezentului, ce reflecta energia modernității. Imprevizibil, surprinde cu originalitatea sa prin acordul picant din nota de varf, formand un adevarat cocktail impreuna cu cardamonul si frunzele de violeta. Datorita salviei si notelor aromatice din inima parfumului, emana o eleganta naturala si fermecatoare, asemenea tanarului nonsalant si seducator. Adevarata fata si-o arata in notele de baza, unde vanilia si aroma de fum dezvaluie latura sensibila si atragatoare a parfumului.

Armani Emporio

Impunator si in acelasi timp jucaus, Emporio BECAUSE IT'S YOU pentru femei este parfumul ce te face cu adevarat fericita. Este pur si simplu irezistibil si delicios ca o zmeura coapta intr-o combinatie ideala alaturi de neroli. Inima aparfumului este asemenea unei tinere jucause, impulsiva si pasionala, ce emana miros intens de trandafir. Notele de final sunt ca un joc al seductiei unde moscul si vanilia se amesteca si dezvaluie o senzualitate profunda.

Inca te mai gandesti? Incearca-le acum!