Vrei sa vorbim despre asta?

Noua colecție Splendida de la Bvlgari!

Două parfumuri de coleție vor apărea în curând sub semnătura BVLGARI: Splendida Jasmin Noir Apă de parfum și Splendida Iris D'Or Apă de parfum. Acestea colecție celebrează splendoarea Casei, magia bijuteriilor Bvlgari și măreția cu care sunt purtate de mari dive cum ar fi Kate Winslet sau Keira Knightley.

 

 

Celebrul parfum Jasmin Noir se va transforma în Splendida Jasmin Noir și va avea la bază de asemeni minunata floare de iasomie de sambac. Ea reprezintă floarea seducției, misterioasă, ce scoate în evidență femeia ademenitoare și cuceritoare. Marele creator al acestui splendid parfum este Sophie Labbe ce accentuează și mai mult puterea și eleganță iasomiei de sambac. Albă și pură, este într-un adevărat contrast cu ambalajul negru intens, luxos, cu capac auriu cu caracter negru și în același timp luminous. Un ingredient nou ce apare în inima parfumului este patchouli, ce se complteaza cu aromele lemnoase din notele de bază.

Parfumul Bvlgari Splendida Jasmin Noir va fi disponibil în gramaje de 30, 50, 100ml.

 

Bvlgari Splendida Iris D'Or se încadrează în categoria floral-pudrată și este o continuare a lui Bvlgari Pour Femme, de această dată irisul fiind inima acestui parfum. Nobil și reprezentativ, această floare evidențiază cel ma bine aura sofisticată și radiantă a femeilor. Creatorul acestui parfum este tot Sophie Labbe, care a folosit cele mai nobile și naturale ingrediente. Irisul se împletește cu zmeura, heliotropul și boabe tonka, note ce nu se regăseau în parfumul Bvlgari Pour Femme. Designul feminin și elegant se păstrează, reliefând caracterul feminin și rafinat al parfumului.

Parfumul Bvlgari Splendida Iris D'Or va fi disponibil în gramaje de 30, 50 și 100ml.