Vrei sa vorbim despre asta?

Metode de livrare

Costurile de transport

Pentru fiecare comanda se aplica o taxa de transport de 12.90 lei.

Produsul comandat este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid pus la dispozitie de compania Cargus. Click aici pentru a vizualiza aria de acoperire Cargus. 

Marfa va fi expediata în termen de 2-3 zile lucratoare de la procesarea comenzii in cazul produselor in stoc si maxim 10 zile lucratoare de la efectuarea comenzii in cazul produselor cu status "LA COMANDA" sau "STOC LIMITAT". De asemenea, precizam ca livrarea va fi asigurata de transportator in limita posibilitatilor logistice, iar intarzierile cauzate de aglomerarea transportatorului vor fi asumate integral de client.

In momentul in care coletul este expediat veti fi notificat atat telefonic cat si prin email.

Daca agentul companiei de curierat nu va gaseste la adresa, va fi obligat sa il returneze in depozit, iar in sistemul de livrare va fi inregistrata o noua impunere de expediere. Coletul va fi pastrat doar 5 zile in sediul Cargus la cererea clientului.


IMPORTANT!

Ca masura restrictiva pentru clientii ce nu ridica produsele comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans prin transfer bancar.


Plata coletului poate fi efectuata in numerar la livrare sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar.

Va rugam ca la primirea coletului sa verificati aspectul cutiei si în special daca exista semne ale violarii integritatii benzii adezive. Aceasta trebuie sa fie intacta.

Puteti deschide pachetul in fata curierului (insa numai dupa ce achitati totalul produsului/produselor) pentru a va asigura ca ceea ce este inscris pe factura este prezent si în colet. Orice reclamatie ulterioara a unor produse care lipsesc din colet nu este luata în considerare de compania de curierat.

Totodata va sfatuim sa nu acceptati coletul daca vedeti orice urma a deteriorarii produsului in interior:

    - cutia este umeda sau prezinta urme ca ar fi fost udata
    - pachetul miroase pregnant a parfum.

Aceste caracteristici pot sugera faptul ca produsul din interior a fost deteriorat.

Nu acceptati si nu platiti pachetul daca:

    - vedeti semne ca s-a incercat deschiderea acestuia
    - exista 2 benzi adezive diferite (banda noastra adeziva este personalizata cu logo-ul BeautyMania) lipite una peste cealalta
    - nu primiti pachetul daca acesta este desfacut.

Acest mesaj este pentru protejarea clientilor nostri de eventualele fraude ce pot fi produse in timpul transportarii coletului.

Va multumim!