Vrei sa vorbim despre asta?

Cum se poate plati?

a) Plata ramburs - cea mai populara metoda de plata, preferata de peste 50% din cumparatorii nostri, coletul de plateste direct la curier.

b) Prin transfer bancar - dupa ce am receptionat comanda dumneavoastra va vom trimite numarul de cont, numarul comenzii si detaliile necesare printr-un e-mail. Plata o veti efectua in avans in contul nostru bancar, deschis la banca Transilvania. O confirmare de plata va fi transmisa impreuna cu data la care transportul va ajunge la dumneavoastra. Este important sa indicati numarul comenzii pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastra.

c) Prin card de credit: 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, BeautyMania.ro foloseste Banca Transilvania.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Banca Transilvania. BeautyMania.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Mai multe informatii privind platile securizate 3D Secure gasiti aici.