Vrei sa vorbim despre asta?

Cum cumpar

Stimate Client,

Poti cumpara din magazinul nostru online si fara a te autentifica/inregistra. Indiferent de metoda aleasa (Crearea unui cont iti aduce avantajul ca vei avea un istoric al comenzilor efectuate pe site si vor fi pastrate datele de livrare astfel incat nu vei fi nevoit de fiecare data cand cumperi sa le inserezi. De asemenea, poti fi informat despre promotiile si reducerile noastre pe adresa ta de email) iata care sunt pasii:

Selecteaza produsul sau produsele dorite prin apasarea butonului Adauga in cos. Vei vizualiza produsele selectate in cos, numarul de bucati comandate, taxa de curierat si suma finala. Daca beneficiezi de un cupon de discount vei putea introduce codul corespunzator pentru a beneficia de reducere. Dupa ce vei apasa butonul Finalizare comanda, vei primi automat un mail semn ca a ajuns comanda la noi in sistem si va fi procesata cat de curand.

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la nr. de telefon 0371 093 300 sau pe email la adresa contact@beautymania.ro

 

Va dorim cumparaturi placute!

Echipa BeautyMania