Vrei sa vorbim despre asta?

Ardell Gel Definire Sprancene Clear 7ml COD:ARD75010

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

39,90 RON

Sumar

Gelul de definire Ardell este un gel cu o textura usoara ce defineste si contureaza sprancenele oferind o fixare si o hranire a firului de par de-a lungul intregii zile. Aplicatorul periaza si fixeaza gelul in firele de par oferind o imagine perfecta sprancenelor dvs.
Observatie: Dati mai intai forma sprancenelor dvs, conturati-le cu fard sau creion de definire si/sau folositi gelul ce va fixa si va intregi aspectul ingrijit.
Gelul poate fi folosit si pentru gene atunci cand vrem sa omogenizam genele false cu cele naturale adaugand un strop de culoare, fara a le incarca si textura asa cum face rimelul atunci cand il folosim.

Ardell Gel Definire Sprancene Clear 7ml COD:ARD75010

*Preturile includ TVA.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si ...

Scrieti parerea dumneavoastra

Scrieti parerea dumneavoastra pentru: Ardell Gel Definire Sprancene Clear 7ml COD:ARD75010

Informatii aditionale

Descriere produs

ARDELL este brandul numarul 1 in USA care detine gene false din par natural si este vandul in peste 170 de tari. Ofera o gama completa de gene false, pentru orice ocazie, cei mai buni adezivi dar si produse pentru ingrijirea sprancenelor. Genele false Ardell se pot folosi atat la evenimente speciale din viata voastra, cat si zi de zi, completand machiajul sau chiar il pot inlocui.